Nieuwe patiënt

Wij nemen geen nieuwe patiënten meer aan met uitzondering voor esthetische behandelplannen of kinderen onder 6jaar van bestaande patiënten.

Komt u voor de eerste maal naar de praktijk? Dan mag u het volgende zeker niet vergeten mee te nemen:

  • uw identiteits-kaart
  • een lijst met uw medicatie, indien van toepassing

Tijdens de eerste afspraak worden er geen behandelingen uitgevoerd. Er wordt een overzicht gemaakt van de problemen die eventueel aanwezig zijn en samen met u wordt er een behandelplan opgesteld. U hoeft niet meteen te beslissen. Indien er een aantal zaken dienen te gebeuren, krijgt u de offertes met de verschillende mogelijkheden mee naar huis. Vaak wordt er ook een radiografische opname genomen om eventuele problemen, die niet met het blote oog kunnen worden gezien, te detecteren. Uiteraard is dat niet elke controle noodzakelijk. Als er nog tijd is kan er nog een reiniging gebeuren en nadien worden de nodige afspraken vastgelegd.

Indien u ons de eerste keer contacteerd met pijnklachten, gelieve dat duidelijk te vermelden tijdens het maken van de afspraak. 

U kan met bancontact, payconic of cash betalen. Wij aanvaarden geen derde betalingsregelingen of kredietkaarten.
De praktijk is gedeconvetioneerd.

Als u de praktijk binnen gaat mag u even wachten in de wachtzaal. De tandarts zal u komen halen wanneer het kabinet klaar is.